Kouzelník
Kód: B84Související produkty
Detailní popis produktu
Tento fantastický výrobek s pěti různými nástavci je určen ke zdobení dortů či dezertů nejrůznějšími motivy či k dozdobování studených talířů, mís apod.
Popis výrobku
Kouzelník se skládá z:
- látkového sáčku o objemu 500 ml
- šroubovacího držáku nástavců,
- pěti různých zdobících trysek s následujícími tvary otvorů:
- velká hvězda,
- malá hvězda,
- poloviční hvězda,
- kulatý otvor,
- injekční tryska určená k plnění.
Díky širokému otvoru se Velký kouzelník velice snadno plni i čistí. Násadky-trysky se nasazují šroubování z vnější částí sáčku, což zajišťuje, že během používání nemohou být vysunuty tlakem náplně.
Při výměně trysek není nutno vyprazdňovat celou nádobu - postačí jen vyšroubovat právě používané zdobítko a našroubovat jiné. Pokud není výrobek používán, lze jej snadno složit a zajistit patentkou. což zabrání náhodnému poztrácení jednotlivých nástavců.
Sáček se jednoduše plní a čistí a plastový potah pomáhá udržet stálý tvar. Sáček je možno pověsit za očko a nechat oschnout, není možné jej mýt v myčce na nádobí.
Možnosti použití
Do hrdla vložte modrý šroubovací držák nástavců, pevně na něj našroubujte zvolený nástavec. Poté naplňte Velkého kouzelníka např. pomocí lžíce připravenou náplní.
Před začátkem zdobení nejprve následujícím způsobem vytlačte z nádoby přebytečný vzduch: držte sáček tak, aby zdobítko směřovalo vzhůru a opatrně tlačte na sáček, dokud se přebytečný vzduch nedostane zdobítkem ven.
Poté můžete začít zdobit - opět tlakem na sáček. V průběhu práce je možné kdykoliv vyměnit nástavce.
Kouzelník je určen ke:
- zdobení koláčů či dortů různými polevami,
- přizdobení kávy našlehanou smetanou, zdobení studených obložených talířů a mís pomazánkami, majonézou
- či měkkým našlehaným sýrem,
- zdobení chlebíčků či zeleniny majonézou,
- plnění cukroví (kremrole, cukroví slepované krémem...), příprava cukroví z řidšího těsta (pusinky, věnečky...) apod.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Objem: | 500 ml |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.